KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK

PÁLYÁZATÍRÁS

palyazatiras

A cég többéves projektmenedzseri tapasztalattal rendelkező szakértője, több mint 97%-os nyerési aránnyal dolgozik. Segítségével Önnek mindössze egy projekt ötletre lesz szüksége ahhoz, hogy cégével egyre nagyobb sikereket érhessen el.

PÁLYÁZATFIGYELÉS

Előzetes igényeket felmérve a Hoch-Mester Kft. folyamatosan követi az ügyfelei igényeihez igazodó aktuális kiírásokat, amelyekről folyamatosan tájékoztatja Önt.

PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS

Amennyiben van ötlete, elképzelése, de nem tudja hogyan fogjon hozzá a megvalósításhoz, úgy a Hoch-Mester Kft. segít kiválasztani a legmegfelelőbb támogatási formát az összes hazai és Európai Uniós pályázati lehetőség közül.

PROJEKTMENEDZSMENT

Projektmenedzsment keretében a Hoch-Mester Kft. a támogatási szerződésben vállaltakat segít teljesíteni. Ezen szolgáltatás magába foglalja több mint 7 tevékenységünket, mint például a projekt teljesítményével és működésével kapcsolatos információk összegyűjtése.

MARKETING TERV ÉS PIACKUTATÁS

A Hoch-Mester Kft. olyan kis- és középvállalkozásoknak nyújt segítséget, akik nem rendelkeznek önálló marketing részleggel. Nem csak teljes körű piackutatás kidolgozását vállalja, hanem hasznos marketing tippekkel és marketing ötletekkel is rendelkezésére áll.

TANULMÁNYOK KÉSZÍTÉSE

Tanulmányok készítése során a Hoch-Mester Kft. elvégzi az Európai Unió által támogatott pályázati konstrukciók feltételrendszerében elvárt megvalósíthatósági tanulmányokat, hatástanulmányokat kidolgozását az előzetes kutatómunkával együtt.

PÁLYÁZATI KOMMUNIKÁCIÓS CSOMAG

Az Európai Uniós pályázatok kedvezményezettjei eltérő tartalmú kommunikációs csomagokat kötelesek megvalósítani. A pályázati forrásban részesülőknek előre meghatározott követelményeknek és szigorú arculati előírások alapján tájékoztatni szükséges a nyilvánosságot.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A Hoch-Mester Kft. megkönnyíti partnerei munkáját legyen szó akár kisebb létszámú tréningekről vagy akár nagyobb volumenű céges rendezvényről, az elhelyezkedés és a szolgáltatások színvonalát tekintve egyaránt. A megbízható kapcsolatrendszere garanciát jelent a rendezvény sikerére nézve.

PIACRA JUTÁS ELŐSEGÍTÉSE

A piacra jutás elősegítése során a Hoch-Mester Kft. célja a kis- és középvállalkozások piacra jutási feltételeinek támogatása főként külföldi kiállításokon, vásárokon való részvételen, a piacra jutáshoz kapcsolódóan végzett marketingtevékenységen keresztül.

Érdeklődés