A pályázat célja:

A felhívás vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttes biztosítása révén a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni. A támogatás bevezetésével a belső vállalati folyamatok hatékonysága, a vállalatok közötti üzleti kapcsolatok, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javítása, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti rendszerek, megoldások bevezetése és összehangolása, a felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetése és használatának ösztönzése a cél.

A pályázat keretében rendelkezésre álló keretösszeg 39,4 milliárd Ft.

Pályázók köre:

A pályázaton a KKV szektor (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó) indulhat, akik kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest-megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak legkésőbb a projekt befejezéséig, éves átlagos statisztikai állományi létszáma 2015-ben lezárt teljes üzleti évben minimum 2 fő volt és nem agrártermelő vagy halászati szektorban működnek.

Támogatható tevékenységek:

A pályázati felhívás keretében két célterületre lehet együttesen, vagy külön-külön támogatási kérelmet benyújtani:

  • Helyben telepített saját szoftver bevezetése (vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása) célterület
  • Felhőalapú szolgáltatások bevezetése (felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása) célterület

Javaslat:

Amennyiben a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrál a pályázó, lehetősége van szintén ezen az oldalon regisztrált szállítótól beszerezni a szoftvert. Ennek köszönhetően +5% támogatási intenzitással kalkulálhat. Válassza a Tandofer Informatikai Kft.-t a garantált sikeres pályázatért!

Fontos:

A támogatási kérelmek benyújtására 2016. november 2-tól van lehetőség!

Bővebb információkért:

keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén, emailen a info@hochmester.hu címen,
vagy a +36 20/2929-977 telefonszámon.

Pályázati felhívás:

https://www.palyazat.gov.hu/ginop-322-824-16-vllalati-komplex-infokommunikcis-s-mobilfejlesztsek-felhalap-online-zleti-szolgltatsok-terjesztsnek-tmogatsa