Mivel már ismerjük a 2015-ös évre vonatkozó pályázati menetrendet, ezért itt az ideje, hogy Ön is felkészüljön az egyes pályázatokra. Fontos, hogy csak a jól megtervezett és előkészített ötletet lehet zökkenőmentesen és rövid időn belül megvalósítani. Emiatt mindenképpen meg kell tervezni az elképzeléseket, fel kell vázolni és össze kell egyeztetni a különböző ötleteket.

Fontosabb gyakorlati tudnivalók:

  • Célszerű készíteni egy előzetes tervet arra vonatkozóan, hogy adott évben milyen eszközt kíván beszerezni, illetve milyen fejlesztést kíván megvalósítani.
  • Építési és infrastrukturális beruházás esetén célszerű mielőbb jogerős építési engedélyt szerezni, mivel bizonyos konstrukcióknál már a pályázat benyújtásakor rendelkezni kell vele.
  • A pályázatok keretében fejlesztendő tevékenységi kört (amennyiben nincs a cégkivonatban) be kell jegyeztetni a cégbíróságon.
  • Figyelni kell a 2014-es év zárásakor (éves beszámoló készítésekor) az árbevételre és a mérlegfőösszegre, hiszen ez a két adat befolyásolja a pályázati projekt összköltségét is.

Részletesebb tájékoztatásért forduljon munkatársainkhoz honlapunkon megtalálható elérhetőségeken.